top of page

Bröllop i Ankarsrum

Drömmer ni om att säga "ja" i Ankarsrum? Här kan ni både njuta av den vackra naturen och av den speciella kyrkan som utgör en minnesvärd bakgrund för er stora dag. Jag är bröllopsfotograf och uppvuxen på orten, det vore en ärar att få fota ert bröllop i Ankarsrum.


Ankarsrumskyrka

Ankarsrum är inte bara en charmig bygd omgiven av naturskönhet; den har också en unik kyrka som ger ert bröllop en extra touch av magi och karaktär. Den vackra kyrkan, med sina slaggstenar som kommer från bruket och sin speciella arkitektur, utstrålar en atmosfär av romantik och tradition som gör varje bröllop till en minnesvärd händelse.


Tända ljus i Ankarsrumskyrka

Som bröllopsfotograf med anknytning hit är jag här för att hjälpa er att fånga varje känslomässigt laddad ögonblick på er stora dag. Jag strävar efter att skapa bilder som dokumenterar er bröllopsdag precis som den är.Dop i Ankarsrums kyrka
Jag har haft äran att fota ett dop i Kyrkan, vilket jag mer än gärna gör igen. Men drömmer även om att få fota en vigsel i just denna kyrka.


Vill ni ha parbiler från er dag, så vet jag många fina plaster Bruksparken bjuder på många olika variationer, med vatten bron och annat fin. Men även Badstrand eller Arken om man vill ha med vatten på bilderna. Eller varför inte skog. Här är valmöjligheterna oändliga. Hur eller hur kommer era bilder bli så minnesvärda som ni vill att de ska bli.

Så om ni drömmer om ett bröllop i Ankarsrum lika mycket som jag så tveka inte att kontakta mig.

Jag ser fram emot att få vara en del av er stora dag och hjälpa er att skapa minnen som varar livet ut.


Lev nu, minnen för alltid!

Fotograf Susanne Gunnarsson


Ankarsrums kyrka
Ljusa vackra kyrkan med sin fina altarring, vid just detta tillfälle är stolarna möblerade för dop.

Ps. Ska ni viga er utomhus? Jag är helt klart med på det också <3 Ds.

Comments


bottom of page