top of page

Hur ska jag kunna veta det, när jag aldrig har försökt?

Mitt i pandemin bjöd de in till bröllop.

Det var: vackert, litet och utan kramar.

Men kärleken, den kärleken! De valde att hålla det hemligt till dagarna innan, för hur kunde man då veta åt vilket håll restriktionerna skulle gå. Så frågan till mig om jag ville fota under vigseln kom typ 1-2dagar innan. Jag funderade knappt utan tänkte på Pippi, det klarar jag helt säkert, jag tog tog chansen. Detta blev mitt första bröllop att föreviga i bilder. Å så fantastiskt det var... Det är nu exakt två år sedan. Sedan dess jag fått äran att fotografera flera. Plus att jag varit med som andrafotograf på ytterligare fyra. Tjoho vad kul! Så varmt tack till er som puttade mig i rätt riktning. Att fotografera bröllop är en ära, kul och helt magiskt.


Commentaires


bottom of page