top of page

Klara färdiga gå!

Jag är med blogg :-) Välkommen hit. Egentligen har jag annat jag skulle göra i kväll.... Finns ett tvättberg i tvättstugan, men det är ju inte så inspirerande, så jag prokrastinerar i stället. Skrollar lite sociala medier, läser lite mail. Kollar en Youtubevideo om att blogga (Tack Fotoprenörer). Får inspiration, och startar en blogg! Där är vi nu :-) Jag som inte ens gillar att skriva... Men nu föll andan på och mitt första blogginlägg skapas.


Tvättberget är oinspirerande, blogg är visst inspirerande. Något annat som är riktigt riktigt inspirerande är att jag ska få äran att fota ett bröllop på lördag. Så himla mysigt!


I morgon blir det att åka och reka fotoplats inför bröllopsporträtten. Gjorde det för några veckor sedan, se bilder. Men nu har ju försommaren kommit så blir till att kolla igen och under mer rätt tid på dagen för att kolla hur solen står.
Tack å hej för mig. På återseende, kanske nästa gång jag prokrastinerar :-)

Comments


bottom of page