top of page

Nej, ta inte bild på mig!


Du känner dig obekväm framför kameran, så pass att du väljer bort att ha bilder på dig själv.


Jag förstår! Jag är själv obekväm framför kameran. Får stirrblick och blir sten som en pinne, så fort någon håller upp en kamera framför näsan på mig.


Å vet du, vi är inte ensamma! De allra flesta känner obehag framför kameran. Mycket kanske på grund av de stela skolfotograferingarna vi har utsatts för- Stå si, stå så, men se lite glad ut, visa tänderna. Hu, hu HU!


Jag vet hur otroligt värdefullt det är att ha bilder på sig själv ensam eller tillsammans med dem man älskar. Fotografier är som returbiljetter till en tid som varit.


Så jag har lärt mig en teknik när jag fotograferar för att få dig att slappna av. Släppa garden. När jag fotar dig så jobbar jag med uppdrag. Du får till exempel berätta om din drömdag. Eller springa fram och tillbaka över en äng.


Efter fotograferingar har jag fått höra: "Jag glömde bort att du fotade mig. Jag blev så inne i uppgiften."Det är dit jag vill!


För det är då jag fångar ditt genuina jag!


Våga ta chansen att föreviga stunden här och nu för ingen vet hur morgondagen ser ut.


Kolla in hemsidan: www.fotonavsuss.se klicka dig vidare till par eller familj - det som passar dig bäst. Ja, jag fotar även endas dig om du skulle önska det.


Susanne Gunnarsson

Fotograf

Vimmerby med omnejd
Comments


bottom of page