top of page

Jag specialiserar mig på
att fånga er kärlek på bild

-Ta till vara på´t, du ser så fort det går...

Sa min pappa till mig en av de sista gångerna han var här och hälsade på. Det är det jag ser till att göra, då inte bara för min skull utan även för er. Ni får chans till glädje, kärlek och vackra bilder av en fotografering med mig. Bilder som kan skänka glädje och kärlek i generationer framåt.

För tänk i framtiden när ditt barn, barnbarn eller någon annan funderar på hur mycket du och din partner älskade varandra. Då tittar hen på bilden och behöver inte fundera mera. 

 

Eller varje dag då ditt barn ser tavlan på sig själv tillsammans med sin familj och känner glädje.

Ta till vara på´t. Livet är det som pågår just nu.

Jag vill få fram de äkta bilderna på er,
om det är er som par eller om det är din familj.

Jag har fotat porträtt sedan 2020, registrerade mig för FA-skatt 2021. Utbildat mig till Playful Heart fotograf hos Juliana (Wiklund) Wolf Garcindo i Stockholm och inom Superfeel metoden hos Karin Linde i Varberg. Pluggat många kurser online på Moderskeppet och Fotoakademin. Men framför allt fotat fotat och fotat. Jag ser framemot att få ha just dig framför min kamera.

Jag vill ta de fina naturliga bilderna på er så som ni är. Det här med positioner; stå still, titta i kameran lägg huvudet på sne och le inget jag eftersträvar i min fotografering. Utan det skall vara roligt att bli fotograferad och glädjen skall kunna återspeglas i bilderna som du sedan får som foton och produkter.

När vi ses för en fotografering utomhus så kommer ni få uppdrag/lekar som ni kommer få utföra tillsammans och mitt däri finns jag och min kamera för att fånga de äkta minnesvärda ögonblicken. Dessa bilder kommer sedan omvandlas till härliga produkter i ert hem.

Jag ser fram emot att få träffa dig och den/du du vill ska fotograferas av mig.

Vilken inriktning passar dig?

Familjefotograf Småland
bottom of page