top of page
bröllopsfotograf_vimmerby-13.jpg

parfotografering

din framtida

- Saknar du bilder på dig och din partner, där det riktigt syns hur fin er kärlek är?
- Känner du dig obekväm framför kameran?
- Tänker du att: framkalla bilder och rama in dem... det gör jag en annan dag?


Då har du kommit rätt!

Vid en kärleksfotografering av Foton av Suss är det viktiga NI och er historia, er kärlek till varandra.
Att ni får möjligheten att äga bilder där era känslor syns. En tavla som kommer finnas kvar i framtiden eller ett album som vittnar om er kärlek. - Det är av oskattbart värde.

Inte nog med det en parfotografering gör att ni påminns om varför ni älskar varandra.

“Igårkväll deltog jag och min fina man i en par-fotografering med bästa Susanne Gunnarsson. Det var en stund fylld med närhet, skratt & kärlek. Vi glömde helt bort kameran och fick verkligen känna oss förälskade igen.

Emmily Börjesgård

bröllopsfotograf_vimmerby-17.jpg

Det blir kul!

Inget stelt och tråkigt, utan kul och avslappnat

hur går

det till?

1. SKICKA EN FÖRFRÅGAN

​Känner ni att detta kan vara något för er? Då gör ni en bokningsförfrågan via mitt formulär längst ner på sidan. Jag gör en liten glädjedans när det plingar i min inkorg. Så bokar vi in ett fotograferingstillfälle.

Foton av Suss - fotograf Vimmerby-46.jpg
Bröllopsfotograf Västervik

2. INNAN FOTOGRAFERINGEN

 

Vi tar ett litet möte- design konsultation (antingen live, digitalt eller att vi skriver till varandra). Detta för att du ska få svar på just dina frågor inför fotograferingen. Vi kommer pratar om er och vad ni önskar få ut av bilderna, om det några bilder som är extra speciella för er. Jag berättar om fotograferingen och hur jag planerar upp eran fotografering.

3. FOTOGRAFERING

När det är dags för fotografering så ses vi på avtalad plats. Under fotograferingen kommer ni få olika uppdrag/inviter som gör att ni återskapar nyförälskelsens kittlande magi. Jag guidar er och ni kommer bli påminda om varför ni älskar varandra. Ni kommer få känna närhet skratt och kärlek.

Foton av Suss - fotograf Vimmerby-17.jpg
Fotograf Hultsfred

4. LEVERANS

 

När era bilder är klara får ni tillgång till ett lösenordskyddat webbgalleri, där du i lugn och ro gör ditt urval. 

Det är nu ni väljer ut era favoriter och bestämmer hur de ska vara. Ni får se produktexempel, produkterna jag använder mig av är av hög kvalité som ska njutas av i många många år framöver. Ni gör er beställning på produkter och/eller digitala bilder. Jag finns med och svarar på era frågor.

Sedan är det enda ni behöver göra är att bestämma var ni ska placera era fotografier. Så att ni kan njuta av dem varje dag.

Jag lovar; det blir inget stå si eller så och le. Utan se det mer som en ny första date. Troligtvis kommer ni glömma bort mig och kameran
Ni blir guidade in i kärlekens och romantikens stämning. Detta sker på era villkor och med era minnen som hjälp.

Foton av Suss - fotograf Vimmerby-44.jpg

Hejhaloj!

Jag är Susanne som gillar livet. Älskar auktioner, men innan jag gjort första inropet är jag så blyg att jag skulle kunna sjunka genom jorden. Men när jag väl ropat, så kan jag nästan inte sluta. Ni kan tro att jag är tacksam för att min man är typ världsmästare i Tetris. Jag har MC-kort men kör inte längre, vurpade och sedan fick det vara. Finns så mycket annat roligt i livet, som att gå en skogspromenad eller fotografera kärlekspar. 

Mitt mål är att ni ska gå ifrån fotograferingen och känna er lite nykära och att ni är lite piriga i magen. Att ni ska få känna att det var en rolig upplevelse och att ni ska ha en hel hög med bilder som visar hur just ni känner för varandra. Som ni kan titta på med världens leende på läpparna. För jag lovar, det måste inte vara tråkigt eller stelt att anlita en fotograf. Och jag kommer göra mitt allra bästa för att ni ska ha en kul stund.

rectangle kopiera.jpg

investering

minnen för alltid

1000 kr

din fotografering

Det som ingår i din fotografering (bokningsavgiften):

DIALOG

Dialog inför fotograferingen, där vi pratar igenom fotograferingen och era önskemål.
 

FOTOPLATS

Fotoplatsen är utvald baserat på miljö och ljus.

FOTOGRAFERING
Vi ses för en timmes fotografering och har en trevlig stund.
 

BILDREDIGERING
Bildredigering efter min bildstil. Så kika runt här på mina bilder, gillar du det du ser? 

WEBBGALLERI
​Privat webbgalleri där du får se dina bilder för urval. 

Det är först efter att du sett dina bilder som du väljer vilket bildpaket du vill köpa.

Foton av Suss - fotograf Vimmerby-22.jpg

att välja till

bildpaket

Du kommer ha flera vackra digitala bilder att välja mellan.
Du väljer bildpaket efter att du sett dina bilder.

Väljer du att köpa till alla digitala bilder, för att alla ha en historia att berätta får du fotokopior i storlek 10x13/15cm på dem.

Stora paketet

Du förälskar dig i alla bilder.

4000kr

Foton av Suss - fotograf Vimmerby-15.jpg

Mellan paketet

Dina 20 favoritbilder

3400kr

Foton av Suss - fotograf Vimmerby-19.jpg

Lilla paketet

Du väljer ut dina 5 favoriter

2400kr

namnlöst-28.jpg

Tillval

 • Utskrift Fine Art 30x40 cm - 1 200 kr

 • Utskrift Fine Art 50x70 cm - 2 500 kr

 • Inramad förstoring, med laminerad bild 30x40cm - 2200kr

 • Lyxig lay-flat bok 30x30 cm 20 sidor - 4 000 kr

 • Träblock

Jag kommer skicka er en produktguide, där ni kan se alla produkter och priser specificerade

Stämmer detta överens med er?


* Är det en av er som sällan är med på bild? 
* Du känner dig inte helt bekväm i tanken med att fotograferas.
* Har du dina bilder sparade på mobilen/molnet? Tänker framkalla dem ska jag göra en annan dag?

Om du oroar dig för om du blir bra på bild. Lugn det är först efter att du sett bilderna du bestämmer dig för vilka bilder du vill ha. Så våga ta chansen att föreviga stunden här och nu för ingen vet hur morgondagen ser ut.

Å du, att förvara bilder digitalt gör en inte så glad, se till att göra produkter som du kan njuta av. Låt mig hjälpa dig så är det enda du behöver göra att berätta för mig vad du vill ha så sköter jag resten. 
Det är så lätt att tänka, det där tar jag sedan. Men du, gör det nu, det tar bara ett par sekunder att fylla i bokningen och så är vi igång.

bröllopsfotograf_vimmerby-120.jpg

Har du frågor?

jag har svar!

 • Våra barn är ibland okontrollerbara, vad gör vi då?
  Grattis, ni har barn och de är kanske busiga spralliga eller blyga och tillbakadragna. Helt enkelt osamarbetsvilliga när det kommer till fotografering?. Jag har lång erfarenhet av att arbeta med barn (10år som förskolelärare och snart lika många år som lärare + mamma till tre egna). Så ta det med ro, låt mig testa min grej. "Jag har många ess i rockärmen" Se till att inte stressa till fotograferingen. Bättre då att ni kommer lite sent än att stressa upp er och bli skälliga på partnern eller barnen. (egen erfarenhet på den :-)) Ett annat tips är att ni har ätit något innan. Speciellt om ni bokat en familjefotografering och det är barn som ska fotograferas. Men även vuxna kan behöva se till att ätit innan. Är det varmt ute så se även till att få i er vätska. Var beredd att vara med och leka med era barn. Fotograferingen är för hela familjen! Ju mer involverade ni är – desto bättre mår barnen och ju mer kommer ni att älska era bilder. I de fall då föräldrar försöker kontrollera situationen så blir barnen spända och oroliga, och bilderna blir därefter.
 • Kan jag köpa ett presentkort av dig?
  Att ge någon en fotoupplevelse kan vara bland de finaste man kan ge bort - en gåva som blir värdefullare med åren. Att tiden går snabbt vet vi nog alla, så att ge bort en fotografering i present ger personen en möjlighet att fånga tiden precis just nu. Vi kan konstatera att vi lite till lags själva tänker "det gör jag sedan". Å så går tiden, barnen växer upp och tanken att boka fotograf finns, men blir som inte av. Å det är där du kan göra skillnaden. Du kan hjälpa till genom att ge bort ett presentkort. Börja med att välja vilken summa du vill ge bort. Vill du ge bort en hel fotografering? Eller vill du ge bort ett bidrag till fotograferingen? Det är helt upp till dig. Maila mig sedan så tar vi det därifrån.
 • Hur får vi använda bilderna?
  I din fotografering ingår användning för privat bruk, detta innebär att du får använda dina bilder fritt för framkallning och användning på internet. Du får inte lägga till någon redigering/filter ej heller beskära bilderna. Vid publicering får du gärna ange mig som fotograf eller att du taggar mig: Fotograf: Susanne Gunnarsson eller @foton av Suss. De digitala bilderna ni köper till levereras i både högupplöst och skärm upplöst format. Högupplösta bilder används för egna framkallningar och skärm upplösta för användning på internet. Det skiljer väldigt mycket i kvalité så var noga med att använda rätt bild framförallt om ni ska framkalla något.
 • Hur bokar jag och vad finns det för tider?
  Antingen skriver du ett mail till: fotonavsuss@gmail.com eller så använder du dig av bokningsformuläret nedan. Gör det som passar dig bäst! Jag har tillgängliga tider för fotografering på någon vardagskväll i veckan samt vissa helger. Ni kommer att få förslag utav mig, om inget av det passar, så bokar vi helt enkelt ett annat datum.
 • Vart ska vi vara?
  Då jag bor i Vimmerby, så har jag bra koll på platser häromkring. Men har du ett annat förslag så säg bara till. Under fotograferingen brukar jag gå mellan några olika fotoplatser som ligger nära varandra.
 • Vad ska vi ha på oss?
  Välj kläder som ni känner er bekväma i! Men undvik starka färger och röriga tryck. Tänk naturliga färger, detta är mest för att jag vill att fokuset ska vara på er och inte på exempelvis spindelmannen som råkar vara på din tröja dagen till ära. Att ha ett färgtema är bättre än att alla är klädda likadant.
 • När får vi våra bilder?
  Jag har en leveranstid på 8 veckor. Oftast efter kortare tid, men är jag mitt i ex utvecklingssamtal period på skolan, så tar det lite längre tid (jag jobbar som lärare också). Men jag kommer skicka er några bilder för tjuvkik några dagrar efter vår fotografering. Vill ni beställa produkter genom mig har de en leveranstid på 2-4 veckor, jag hör av mig så snart de är klara. Sedan är det enda ni behöver göra är att bestämma var ni ska placera era fotografier. Så att ni kan njuta av dem varje dag.
 • Hur fungerar avbokning och ombokning?
  Ni har rätt att ångra er bokning inom 14 dagar och får full återbetalning, därefter återbetalas inte fotograferingsavgiften. Fri ombokning på grund av sjukdom eller andra akuta förhinder. Krassliga barn (och vuxna för den delen) blir inte bra på bild och då är det bättre att boka om. Eftersom fotograferingen sker utomhus så kan det bli så att vi behöver boka om på grund av vädret.
 • Vad gör vi om det blir dåligt väder?
  Antingen så kör vi ändå, eller så bokar vi om. Kör vi i alla fall så tänk på att ha med extra kläder som ombyte. Det kommer bli blött så ta inte kläder ni är extra rädda om. Regn blir fint på bild. Men skulle det bli alldeles förfärligt väder så bokar vi om. Vi hörs av någon dag innan fotograferingen där vi stämmer av och kikar på hur vädret kommer bli.

Handen på hjärtat

Handen på hjärtat, jag är själv obekväm framför kameran. Får stirrblick och blir stel som en pinne, när någon håller upp en kamera framför näsan på mig. Å de bilder jag har på mig själv som mannen  tagit spontant med mobilen... de är oftast suddiga. 


Men de bilder vi har efter att anlitat en fotograf, som istället för att posera jobbar som jag, med uppdrag, är så värdefulla. Jag är så otroligt glad över att vi har dem. För närvarande har jag en stor förstoring på senaste familjefotograferinen inramad och upphängd på väggen över soffan. Jag är fångad mitt i ett gapskratt, hela känslan i bilden skriker ut vår kärlek till varandra å jag älskar den. Det är den känslan jag vill ge dig!

Vi alla behöver och förtjänar goda minnen att se tillbaka på och glädjas åt!
Genom att du låter mig fotografera er, skapas och bevaras fantastiska minnen.
Dels kommer ni minnas tillfället att fotograferas som något fint men så kommer du även ha fina kort att tittat tillbaka på.

Fotografering 1000kr

Du väljer bilder först efter

att du sett dem.
Bildpaket från 2400kr

kntakt formulär

Hurra, du vill kontakta mig!

Hur hittade du mig?
Behandling av personupgifter (namn samt kontaktuppgifte)

Tack för ditt meddelande!

bottom of page