top of page

Att vara ledig...

hur är man det? Hur är jag det. Jag tycker det är lite klurigt.


Då mitt företag som fotograf är mer igång när jag har semester från mitt första jobb. Det är så kul att plugga foto, redigering. Å för att inte tala om alla fantastiska som bokar mig. Men så ibland blir det måsten, måste hinna det eller det. Fick en stor tankeställare idag. Vi skulle till badet, jag packade fika. I huvudet snurrade: vilket att av allt som jag behöver/vill/måste göra i företaget kan jag ta med mig och jobba på vid sjön. Jag gick och hämtade en mapp. Mappen jag samlat på mig för att komma igång med sociala medier (jag tycker det är så svårt att uppdatera på IG och FB, tar emot och prestationsprinsessan kickar in med full kraft- vilket är en annan historia). Jag står där med mappen i handen, håller på att stoppa ner den i ryggsäcken...

Men så stoppar jag. Jag ska ju till badet med barnen... det är inte tid för att passa på att jobba. Blir så medveten om den där balansen jag försöker finna. Så mappen blir kvar hemma. Svårt att vara ledig när det är så roligt att jobba som fotograf. Men jag vet ju samtidigt hur viktigt det är, att bara vara i varandet och inte i görandet :-)


Hur är det för dig, har du lätt för att vara ledig? Något råd till mig?
Comments


bottom of page